С любов към дизайна, децата и желанието ни да живеем в по-добра среда, ви представяме пилотното издание на първото училище за дизайн и визуална култура Banda Деца, за всички деца между 9 и 14 години, без значение какъв опит и таланти имат.

От 24 октомври до 12 декември очаквайте:
✖︎ 8 поредни съботи
✖︎ 8 урока на различни теми с теория и практика на екран
✖︎ 8 креативни и здравословни обяда
✖︎ banda подбрани учители
✖︎ готини подаръчета след всеки урок и най-вече нови знания, които правят света ни по-голям

***
ПРОГРАМА:

Може да научите повече за всеки един урок в линковете по-долу.
Ще се радваме да посрещнем детето ви на една, две или всички съботи.

УРОК 1 “СТИКЕРИ ЗА ЦЕЛИЯ КЛАС” 24 октомври

УРОК 2 “ЦВЯТ И ФОРМА” 31 октомври (Halloween)

☞ УРОК 3 “МОЯТА БУКВА” 7 ноември 

☞ УРОК 4 “ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА” 14 ноември 

☞ УРОК 5 “ДИЗАЙН НА GAME APP” 21 ноември

☞ УРОК 6 “ГОТИН ПОСТЕР” 9 януари 2021 

☞ УРОК 7 “СТИЛИЗАЦИЯ И ПИКТОГРАМИ” 16 януари 2021

☞ УРОК 8 “STREET DESIGN” 12 декември 23 януари 2021

 

 

 

(следете ни тук за нова информация за предстоящите уроци)

***
Запознайте се с учителите в първия сезон на училището ни, които ще дадат най-доброто от себе си, за да покажат, разкажат и работят с децата, без да е сложно, трудно или неразбираемо. Всеки един от тях ще преподава в различни съботи по различни теми, които най-много пасват на характера и уменията им.

► ТОВА Е МИЛЕНА:

Милена Ненова е любим и адски талантлив дизайнер в banda от 100 години. Освен че, доказано децата я обичат, Милена знае как да съчетава цветовете и формите по невероятен начин, така че да се забелязват. Милена е чудесен илюстратор, от който всеки ден научаваме, че светът може да е по-голям и по-голям.

► ТОВА Е КОСЬО КОКАЛАНОВ:

*снимките са взети от @radischen и @ishhanian

Костадин е графичен дизайнер с 15 години опит и със силен интерес към изкуството на писаната и рисуваната буква, асистент към магистърска програма калиграфия към Национална Художествена Академия.
Но всичко това са само думи, които се превръщат в искрено щастие, когато попаднем в компанията му. Очарователен и благ характер, татко и приятел, но най-вече адски талантлив човек.

► ТОВА Е ИВАН ГИНЕВ:

Иван Гинев създава своето студио за дизайн „Ког Графикс“ (www.coggraphics.bg) през 2006, след като работи като дизайнер в няколко компании. Участвал е в изграждането на дизайна на някои от най-популярните уебсайтове oще в зората на дигиталната ера в бг-то. Обича да създава прости решения на сложни проблеми. Освен че е супер баща, Иван вече е преподавал неколкократно дизайн на различни групи деца. Иван ще научи децата, че добрият дизайн е резултат от знания, рационален подход и практически опит и че всеки може да стане добър дизайнер с малко теоретична подготовка и много работа.

► ТОВА Е ЕРКА:
Всеки трябва да познава Ерка, особено децата. Вярваме, че нейният принос е неповторим. Освен забавен провокатор на детските мисли, адски креативен арт директор с дълъг опит в най-добрите рекламни агенции у нас, Ирина Томова е и истински артист, който може да създаде от нищо нещо, от нещо всичко и от всичко по-всичко.

► ТОВА Е КАЛО:Калоян е отскоро в banda, но е един от най-добрите батковци, които сме срещали. През деня студент по графичен дизайн, през нощта барман, Кало е с нас от самото начало на проекта и ще ни помага да преподаваме технически и графични знания на децата, да ги забавляваме и да ги предразполагаме, така че да няма нито едно дете останало без внимание.

► ТОВА Е ДЖИДЖИ:Джиджи Лагадинова е създател и основен двигател зад проекта Banda Деца.
С 16 години опит в сферата на комуникациите и много реализирани успешни проекти, Джиджи не се страхува от смелите и нестандартни идеи, от усилията, които си струва реализирането им, нито пък от взимането на бързи решения. Като майка и широко скроен човек, Джиджи вярва, че със смели стъпки, личен пример и визуална култура, човек може да започне да променя средата около себе си още от детска възраст.

► ТОВА Е ВЛАДИ:

Влади Лагадинов е основател на Banda, едно от малкото дизайнерски студиа в България профилирано изцяло в създаванете на корпоративна идентичност и дизайн на опаковки. Баща на 3 деца и с над 20 години опит в сферата на дизайна, Влади е незаменим и ценен източник на информация и с актуален поглед върху пазара.

***
ЗАПИСВАНЕ:
Тъй като можем да приемем само до 8 деца на урок, моля пишете ни във фейсбук или ни се обадете, за да ви кажем дали има свободно място. След това трябва да преведете таксата по банков път и веднага ще ви се обадим и изпратим потвърждение на посочен от вас имейл адрес за обратна връзка.
 
***
ЦЕНА на урок: 50 лв
(В цената са включени 5 часа плътна грижа и внимание към всяко дете, вкусен обяд, работни материали)
Урокът се заплаща по банков път с основание “Номера на урока, името на детето” и като допълнително пояснение – вашия телефонен номер.
БАНДА ДИЗАЙН СТУДИО ООД
IBAN: BG67PRCB92301045050319 (BGN)
ProCredit Bank (Bulgaria) EAD
BIC/SWIFT: PRCBBGSF

***
*Менюто ще изпратим на мейл ви 1 седмица преди началото на урока, съобразено с наличните пресни продукти. Ако вашето дете има специфични особенности в хранителната диета и не може да консумира съставки от нашите предложения, ще се съобразим с подадената информация и ще направим индивидуален обеден пакет.

❤︎Благодарим на нашите партньори:
– Слънчоглед – https://www.slanchogled.com/
– RedDevil Catering – http://www.reddevilcatering.com/
– ReBrand – https://rebrand.bg/

***
Не се притеснявайте да ни звъните с всякакви допълнителни въпроси на 0894603428