Редизайн на опаковки

КЛИЕНТ:

АРОМА е най-големият производител на козметика в България с повече от 90-годишен опит.

ЗАДАЧА:

Редизайн на етикети на серия течни сапуни и на търговски продуктов каталог.

КАКВО НАПРАВИХМЕ:

При етикетите на течните сапуни освежихме дизайна като добавихме повече цветност и яркост. Логото запази позицията и видимостта си, но изведохме по-ясно имената на отделните продукти и важните съставки за всеки един от тях.

Търговският каталог организирахме, така че ориентирането в него да бъде лесно и бързо. Първо, уеднаквихме изгледите на всички продукти във фронтален изглед и ги равнихме на една линия. Систематизирахме информацията за всяка група продукти и изведохме по едно водещо изречение за предназначението им. Подредихме продуктите в неутрална бяла среда, като оставихме цветни маркери за всяка категория в долната част на страницата. Основните графичните елементи, които използвахме, произтичат директно от логото и опаковките на Арома. Корицата на каталога направихме изчистена, като оставихме само логото и с частичен лак маркирахме логата на подмарките на Арома.

Aroma soaps_package design_before-after_1Aroma soaps_package design_before-after_2Aroma soaps_package design_before-after_3Aroma soaps_catalogue design_before-after7Aroma soaps_catalogue design_before-after_1Aroma soaps_catalogue design_before-after2Aroma soaps_catalogue design_before-after6Aroma soaps_catalogue design_before-after3